Peter Pan, de musical | regie Jean-Pierre De Decker

In 1998 werd Peter Pan herwerkt door hetzelfde trio Jean-Pierre De Decker, Jean Blaute en Jan De Vuyst. Al in de zomer van '98 was driekwart van de kaartjes uitverkocht voor de voorstelling die pas in tijdens de eindejaarsperiode getoond zou worden. Reserveren kon via de speciaal in het leven geroepen Peter Pan-lijn.

De techniek stond niet stil tussen de eerste opvoering van Peter Pan, dertien jaar voor deze, en nu. Tijdens de opvoering vliegt Tom Van Landuyt een twintigtal keer over scène, het hondenpak heeft grijpers in de poten om gelaatsuitdrukkingen te tonen, Tinkelbel wordt gevisualiseerd met laserstralen. Waar de eerste Peter Pan volgens regisseur De Decker nog 'een toneelstuk met liedjes' was, is deze Peter Pan een musical. Tegen de aloude Britse traditie in, wordt deze keer Peter Pan wel door een jonge man gespeeld: Tom Van Landuyt. Barbara De Jonge speelt Wendy. Magda Cnudde is Tinkelbel en Mevrouw Lieveling. Mathias Sercu en Brecht Callewaert zijn de broertjes Jan en Michiel.

Ook deze keer trok Peter Pan ontzettend veel mensen naar de schouwburg. In het eerste seizoen '98-'99 kwamen 25.371 mensen naar de schouwburg voor een reeks van 42 voorstellingen, tijdens het tweede seizoen kwamen 28.144 mensen kijken verspreid over 61 voorstellingen.